Геніальний бах Herbst Architects розмиває лінії між зовні і зовні

Цього літа бастую Гербст на острові Великий Бар'єр виповнюється 20 років. Саймон Фаррелл-Грін оглядається, наскільки цей проект був важливим для їхньої кар'єри

Є будинки, які залишаються незручно відбиті на вашому мозку. Ви можете згадати кожен ваш крок, кожен підйом, незважаючи на те, що в них були лише один-два рази. Вони стають знайомими, як будинок, в якому ви багато часу провели. Для мене одним з таких місць є Бах Ленс та Нікола Гербст на острові Великий Бар'єр. Цього літа виповнюється 20 років.

Ви можете це знати з репортажу, який він отримав за ці роки, і за ефектом, який він мав на архітектуру Нової Зеландії та кар'єру Гербста. Ще на початку 2000-х подружжя вибухнуло на сцену архітектури Нової Зеландії після еміграції з Південної Африки в стилі будівлі - всі приміщення на відкритому повітрі та екрани, каміни на відкритому повітрі та методи будівництва, де кістки будинку здавалися вишуканими. Це була іноземна, але однозначно Нова Зеландія. Тут належала версія новозеландського пляжного будинку; знайоме і дивне.

Я вперше відвідав кілька років тому з сестрою Нікі Джекі Мейрінг: будинок був закритий, перезимував. Я знову відвідав на початку цього року, коли судив Дім року з Гербстами, та Глорію Кабрал, наш міжнародний суддя. Ви не просто приїжджаєте, не відчиняєте двері і не вмикаєте тут речі: вам доведеться розблокувати навісні замки та відкрити великі дерев'яні двері, які перетворюються на стіни, відсунути стулки назад і підпалити вечерю. На цьому місці є ритуал, кілька рухів, які ви повинні зробити, перш ніж воно буде функціонувати.

Я пішов поплавати, а коли повернувся, на мене чекав джин. Ми сиділи надворі до пізнього часу, коли палала пожежа. Ми не їли посуд, тому що в Південній Африці це означає, що ваші господарі хочуть, щоб ви йшли додому.

Ленс та Нікола вперше відвідали Бар'єр у 1995 році та купили землю в 1999 році, незабаром після того, як назавжди переїхали до Нової Зеландії; вони побудували першу частину баха трохи більше місяця: вежу з дахом метелика та резервуаром з водою на вершині невеликого блоку змивів - кухня з одного боку, санвузол з другого - що відкривалася, як ніж ножем швейцарської армії. У нього був тент над палубою, і вони готували над відкритим вогнем і спали в наметі.

Башта повинна була бути першою сценою будинку, який буде побудований у верхній частині секції, з видом на дюни до моря. "Щойно ми побудували вежу, ми сказали:" Ні, ми помилилися. Ми хочемо, щоб між дорогою та нами був простір ", - згадує Нікола. Через помилку опитування, вони не усвідомлювали, що це буде настільки згорблено. З одного боку він сидить вирізаним на пагорбі за низькою підпірною стіною; з іншого газон обережно опускається. «Ми просто полюбили це. Це справді приємно, як край - бачити обрій, траву. Замість того, щоб дивитись на газон, ви дивитесь на нього вище очної лінії. І ми досить швидко вирішили, що це буде так ».

Наступного року вони побудували накритий настил перед кухнею разом з однокімнатним простором, який збільшився як житловий та спальний; ще через рік вони встановили заслінки, які ковзають, щоб закрити палубу та обідню зону. Це було кілька років, аж до 2007 року, коли в задній частині секції вони побудували сонник з двома спальнями, де розміщується власна спальня, із закритою палубою та щедрою верандою.

Простіри невеликі, але потужні. Хоча воно все ще має своє первісне відчуття, вони нескінченно розігруються з місцем; Ленс любить знаходити проект на рік, щоб тримати себе зайнятим. Кілька років тому вони побудували кедрову ванну для двору своєї спальні. Незабаром вони збудують другу ванну кімнату в сонник; похід у компостний туалет посеред ночі не ідеальний.

Вони мали грати з трьома різними схемами для критої палуби ззаду, перш ніж вирішити, що це занадто багато. "Ми побоювались, що вона почне втрачати саме те, що дає їй життя", - каже Нікола. "Кожна зміна, яку ми внесли, була поступовою".

Вони розповідають історії місця за допомогою наочного щоденника. Було літо, що сіяли сіверяни; наступного року вони побудували серію клаптів з деревини, щоб закрити зазор між розсувними екранами та дахом. Одного року на острові виникла пожежа, і пожежі на свіжому повітрі були заборонені; наступного року вони побудували закритий камін, який досі займається більшою частиною їх приготування. Ще один рік вони хотіли позбутися від газових холодильників - одного для випивки та одного для їжі - тому вони посилили сонячні батареї. Вони мали деякий час wifi - доки за один день вони не отримали занадто багато електронних листів, тому Ленс схопив плоскогубці та відключив її.

У рік, коли Ленсу виповнилося 50 років, вони хотіли розважитися на довгому столі, який буде їхати від обідньої зони до житлової зони, а це означає, що їм довелося змінити ранчо-планер на серію штабелів - «приблизно так сексуально, як це було в 2000 році - каже Нікола. Через кілька років вони замінили інший ранчопланер на велику елегантну розсувну двері, яка тягне назад за зовнішню сторону баха.

Робота, яку ми зараз робимо, знаходиться на відстані світлих років від цього,

але воно має свої насіння та ДНК.

Існує постійний баланс між зручністю та комфортом, еволюцією та стійкістю. "Нам було б легко зруйнувати це і побудувати справжній будинок", - каже Нікола - і часто такі структури, як це, поступаються місцем справжньому будинку. "Але ми вирішили цього не робити", - каже Ланс. "Щоразу, коли ми виходимо сюди, щось не змінюється в цьому. Навіть те, що ми тут зробили, це не змінилося. І острів не змінився ».

Бах мав важливу роль у їхній спільній кар'єрі - це призвело до ряду комісій з питань "Бар'єру", що призвело до великих проектів в інших місцях, і до репутації того, що вони були творцями будинків для відпочинку та рекреацій. Незмінно у них є приміщення, які знаходяться зовні, але закриті і нагріваються вогнем або всередині, але здатні повністю відкриватися назовні. «Роман, про який ми говоримо, - це реально. Це все ще впливає на нас, - каже Ланс. "Робота, яку ми зараз робимо, знаходиться на відстані світлих років від цього, але вона має свої насіння та ДНК".

Одне не змінилося: їх глибокий, глибокий зв’язок та відданість острову. "Для нас особисто це найцінніше, що ми зробили як пара", - каже Нікола. "Його щупальця настільки глибоко в нас, все наше життя закрутилося щупальцями цього місця".

Ця стаття вперше була опублікована в HOME New Zealand . Слідкуйте за ДОМАШНЯМИ в Instagram , Facebook та підписуйтесь на щомісячну електронну пошту для отримання чудової архітектури.

Слова : Саймон Фаррелл-Грін. Фотографія : Джекі Майрінг.

Залиште Свій Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here